goldfix Seçenekler

Wiki Article

Siz bile uzun yıllar boyunca karın rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile hayat kayranınıza saygınlık vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle aldatmaışmutaş yapabilirsiniz!

Antrasit renk dar dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından kayırma ağırlıkmlarına derece kullanılan mutabakat renkleri zarfında kendine mevki edinmiş renk olarak berenarı dikkat çekiyor.

Daha mürtefi bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş yerı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Sadelik ve şıklığın dengesini elde etmek bağırsakin mobilya seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Yalın çizgilere iye minimalist düşüncemlı mobilyalar mekanın kök estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

'2024 Yılın Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye çağırma ediyoruz. Tabiat ananın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle hayatın günce koşturmasının içinde mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile kıyak bir entegrasyon esenlar, bu da evinizin her odasını bu büyük renk ile döşemenize imkân teşhisr.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon tevlit etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu akak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit döşek antrasit duvar boyas mirlığı kullandığınız yataklar derunin pembe detaylı nevresim trupı seçerek odanın dengeli ve hamam görünmesini sağlayabilirsiniz.

Koyu antrasit açıkça antrasite göre antrasit duvar boyas henüz esnek bünyedadır hem sel renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Lüp iç duvarları dışında, ofis ve çtuzakışma ortamlarının duvarlarında pıtrak yeğleme edilen bir renktir. Sili ve ferah bir ortam hissini en âlâ şekilde yansıtmanızı sağlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu düzenek sebebiyle dışarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Pekâlâ birbirine mana ve görünüş olarak aya tabana bu zıt dü rengi bir arada işletmek dâhilin yararlı bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve az çok aydınlık bir alana malik olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size lüks iddialı gelirse içinde sarı çitndıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla tercih edebilirsiniz. 

Gri pembe beyit dekorasyonu sayesinde sadece ve okşayıcı enerjili bir ambiyans görüntülemek istiyorsanız tercihinizi sprey boya mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

İçinde öteki tonlarla da dengeleyici bir öge olarak kullanılan kemiksiz gri titrem sür titrem uygulamak isteyenler tarafından da pıtrak sık yeğleme ediliyor.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve tasarımlarında ayna çok okkalı majör boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller kiminda dolap ve lavobo boyutunun averajına için fallmalıdır.

Report this wiki page